Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kindertandarts

Tandartsenpraktijk Haarlem: Dé Kindertandarts in Haarlem

Weet je nog hoe spannend het vroeger was om naar de tandarts te gaan? Bij Tandartsenpraktijk Haarlem begrijpen we de bezorgdheid die je als ouder hebt over het tandartsbezoek van je kind. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om zeker te weten dat je de juiste keuze maakt voor je kleintje.

Waarom Kiezen Voor Tandartsenpraktijk Haarlem?

Waarom zou je voor ons kiezen en niet voor een andere praktijk in Haarlem? Simpel. Wij specialiseren ons in kindertandheelkunde. Onze professionals zijn getraind om kinderen op hun gemak te stellen, zorgen voor een vrolijke en kindvriendelijke omgeving en beschikken over de nieuwste technieken om de beste zorg voor het kindergebit te garanderen.

 

Vanaf het moment dat je bij ons binnenloopt, zul je merken dat alles is afgestemd op kinderen. Kleurrijke muren, speelgoed in de wachtkamer en een team dat altijd met een glimlach klaarstaat om je kleintje te verwelkomen. We willen dat je kind zich hier thuis voelt.

Tandartsenpraktijk Haarlem

De behandelingen: wat kun je verwachten?

We bieden een reeks behandelingen speciaal ontworpen voor kinderen. Van de eerste controle tot complexere ingrepen zoals beugels en gaatjes vullen. We leggen alles stap voor stap uit, zodat je kind weet wat er gaat gebeuren. Het is onze prioriteit om angst en zorgen weg te nemen.

 

Bij Tandartsenpraktijk Haarlem hebben we een team van gespecialiseerde kindertandartsen. Ze hebben extra opleidingen gevolgd en zijn erin getraind om kinderen van alle leeftijden te behandelen. Je kunt erop vertrouwen dat je kind in de beste handen is.

Locatie en bereikbaarheid

We zijn centraal gelegen in Haarlem, waardoor we makkelijk bereikbaar zijn. Er is voldoende parkeergelegenheid en we zijn ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Ideaal voor drukke ouders die tussen alle bedrijven door een tandartsbezoek moeten plannen

Recensies van andere ouders

We snappen dat je ons misschien niet zomaar op ons woord gelooft. Lees daarom de ervaringen van andere ouders die hun kinderen naar Tandartsenpraktijk Haarlem hebben gebracht. Hun verhalen en ervaringen spreken boekdelen over de zorg die wij bieden.

Maak direct een afspraak met jouw kindertandarts

Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak voor je kind bij Tandartsenpraktijk Haarlem. Je kunt ons telefonisch bereiken, een e-mail sturen of gebruik maken van het online afsprakenformulier op onze website. We kijken ernaar uit om jou en je kind te mogen verwelkomen!

Neem contact met ons op!

Zijn er nog dingen onduidelijk en wil je meer informatie?

Neem snel contact met ons op. We helpen je graag verder.

Klachten
Contactinformatie