Zoek
Sluit dit zoekvak.

Invisalign®

Onzichtbare beugel in Haarlem: Invisalign®

Wat is Invisalign®?

De Invisalign®-behandeling is één van de nieuwste manieren om jouw gebit recht te zetten. Met behulp van digitale 3D-beeldvormingstechnologie maakt de tandarts met orthodontie voor volwassenen in Haarlem meerdere onzichtbare bitjes (ook wel aligners genoemd). Je draagt iedere aligner ongeveer twee weken, voordat het vervangen wordt door het volgende onzichtbare bitje. Op deze manier worden jouw tanden steeds een stukje verder naar de vooropgestelde eindpositie geduwd. De behandelingsduur en het aantal doorzichtige bitjes zijn afhankelijk van je beginsituatie en het gewenste eindresultaat. In Haarlem kan de tandarts je hier van tevoren een schatting van geven.

Onzichtbare beugel: Invisalign

Voordelen van een onzichtbare beugel in Haarlem

Eén van de grote voordelen van de Invisalign® is natuurlijk dat de beugel volledig transparant is. Op het eerste gezicht zal niemand zien dat je een beugel draagt. Dit is niet het enige voordeel van deze innovatieve onzichtbare beugel. De Invisalign®:

– Zorgt dat jouw tanden weer recht komen te staan
De beugel helpt je om een mooi en recht gebit te krijgen. Je zult in no-time weer vol zelfvertrouwen kunnen lachen.

– Is eenvoudig schoon te houden
De doorzichtige beugel is uitneembaar en dus eenvoudig schoon te houden. Je hoeft hem alleen maar af te spoelen onder de kraan en de moeilijk bereikbare plekken te poetsen met je tandenborstel.

– Zit zeer comfortabel
De Invisalign® in Haarlem corrigeert geleidelijk de stand van je tanden. Je hebt in het begin dus niet dat trekkende gevoel zoals bij een reguliere beugel. In het begin zal de beugel nog wel wat onwennig zijn, maar je bent er na enkele dagen aan gewend.

– Toont het resultaat van tevoren
Dankzij de unieke 3D-technologie kan je het eindresultaat van tevoren bekijken. Wij lichten iedere stap uit, zodat je precies weet hoe jouw tanden eruit zien bij de verschillende aligners.
Daarnaast kan je met de onzichtbare beugel van Invisalign® zorgeloos sporten en kan je gewoon alles blijven eten. De uitneembare, onzichtbare beugel corrigeert je tanden met minimale impact op je dagelijks leven.

Smileview

In 60 seconden jouw nieuwe glimlach zichtbaar

Krijg meteen een voorproefje van hoe jouw nieuwe gebit eruit komt te zien!

Scan de QR code

De kosten van de Invisalign® in Haarlem

De uiteindelijke kosten van de doorzichtige bitjes zijn afhankelijk van de duur van de behandeling. In een eerste consult met de tandarts voor orthodontie zal duidelijk worden hoe de situatie in jouw mond is en hoelang je de beugel moet dragen. Op basis daarvan wordt een behandelplan opgesteld en worden de uiteindelijke kosten duidelijk.

Vergoeding zorgverzekering

Zorgverzekeraars zien de Invisalign® als een cosmetische keuze en niet als een medische noodzaak. Veel verzekeraars bieden dan ook geen vergoeding aan voor de onzichtbare beugel. Wanneer je aanvullend verzekerd bent voor orthodontie voor volwassenen in Haarlem, dan kan je de consultkosten wel vergoed krijgen. De techniekkosten van de Invisalign® komen vrijwel altijd voor eigen rekening. Deze kosten zijn helaas het grootste deel van de uiteindelijke rekening.

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over Invisalign®?

Neem snel contact met ons op. We helpen je graag verder.

Contactinformatie