Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tandarts Badhoevedorp

Opgeleide deskundigen

Opgeleide deskundigen

Uitskend resultaat

Uitstekend resultaat

Behandelingen

Behandelingen

Schrijf je in!

Wij nemen op dit moment nieuwe patiënten aan

Tandartspraktijk Badhoevedorp

Heeft u een nieuwe tandarts nabij Badhoevedorp nodig, omdat u verhuisd bent bijvoorbeeld? Neem dan vandaag nog contact op met uw nieuwe tandartspraktijk! Wij kunnen u helpen met diverse behandelingen aan uw gebit. Zo kunt u uiteraard bij ons terecht voor een periodieke afspraak om uw gebit na te laten kijken, maar kunt u ook bij ons terecht voor diverse andere behandelingen. Onze praktijk bestaat namelijk ook uit mondhygiënisten die bijvoorbeeld een wortelkanaalbehandeling kunnen verzorgen of uw ontstoken tandvlees kunnen reinigen. Kortom, wij helpen u hoe dan ook aan een schoon en gezond gebit. Plan dus vandaag nog een intakegesprek met uw nieuwe tandarts bij Badhoevedorp en laat uw gebit direct nakijken.

Tandartsenpraktijk Haarlem 1

Over onze tandarts Badhoevedorp

Onze tandartspraktijk bestaat al meer dan 40 jaar. In al deze jaren hebben we dus heel wat ervaring opgedaan en al heel wat meegemaakt. Specialisten kunt u ons dus zeker noemen. Niet alleen door de ervaring, maar ook door de diverse specialisten die in onze tandartspraktijk werken. Zo zijn wij niet alleen tandarts, maar werken er ook mondhygiënisten in de praktijk. Daarnaast zijn er natuurlijk ook tandartsassistenten. Samen vormen we het ideale team waar u voor haast iedere behandeling terecht kunt. Spoed hoort hier ook bij. Wanneer u bijvoorbeeld zo veel last heeft van uw gebit dat het haast onverdraaglijk is, dan wilt u hier uiteraard zo snel mogelijk vanaf. In zo een geval van nood kan het zo erg zijn dat eten en zelfs drinken zo veel pijn doet dat u dit liever overslaat. Dan moet u zo snel mogelijk geholpen worden door een spoed tandarts bij Badhoevedorp. Wij helpen u dan ook graag!

Tandartsenpraktijk Haarlem

Mondzorg Badhoevedorp ook voor kinderen

Kinderen hebben ook verzorging van hun gebit nodig. Eens in het jaar moet ook bij hen het gebit nagekeken worden. Voor kinderen is een behandeling natuurlijk net even anders. Over het algemeen zijn kinderen namelijk angstig als het gaat om de tandarts. Geluiden van alle apparaten klinken voor hen bijvoorbeeld vaak eng. Hier gaan onze specialisten goed mee om en zijn hierin getraind. Vóór de behandeling wordt het kind dan ook eerst gerustgesteld. Zo zal de hele behandeling of check heel soepel verlopen en bent u binnen no-time klaar!

Zorg ervoor dat u en uw kind eens in het half jaar langskomen voor een periodieke check bij onze tandarts nabij Badhoevedorp. Niemand wil namelijk dat een gaatje door blijft groeien. Dit zal namelijk alleen maar meer pijn doen, en de behandeling wordt er ook niet fijner op. Wij zorgen er bij onze patiënten dus altijd in eerste instantie door advies te geven preventief voor dat ze een schoon en gezond gebit hebben. Zo is de kans klein dat er een gaatje of iets dergelijks geconstateerd wordt tijdens de periodieke check!

Makkelijk te bereiken

Route beschrijving

Tandartsenpraktijk Haarlem is goed te bereiken met de auto, openbaar vervoer en is rolstoel toegankelijk. Bushalte is voor de deur en tevens is er gelegenheid tot gratis parkeren in de buurt t.h.v. Schoutjeslaan en Diaconessenplein.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30
Gesloten
Gesloten

Plan nu een intakegesprek in met uw nieuwe tandarts Badhoevedorp!

Voor haast iedere afspraak kunt u dus contact opnemen met onze tandartspraktijk! Periodieke checks zijn dus erg belangrijk, om dit nog eens te benadrukken. Zo bent u er zeker van dat er niks aan de hand is met uw gebit of dat dit eventueel doorgroeit tot iets veel ergers. Preventie staat bij ons in het middelpunt om er zo voor te zorgen dat u zelf al alles doet aan een schoon en gezond gebit. Ook met nood of met angst kunt u bij onze tandarts terecht. We zijn getraind en ervaren, waardoor we dus al veel meegemaakt hebben. Wilt u dus zeker zijn van een mooi gebit? Plan dan vandaag nog een intakegesprek in bij onze tandartspraktijk uit Haarlem en laat direct uw gebit nakijken!

Tandartsenpraktijk Haarlem 3-

Zij gingen jou voor

Review

Goed geholpen

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

At vero eos et accusam et justo duo dolores et

Tim

Vriendelijk personeel!

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

At vero eos et accusam et justo duo dolores et

Wendela

Contactinformatie