Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tandarts Vijfhuizen

Opgeleide deskundigen

Opgeleide deskundigen

Uitskend resultaat

Uitstekend resultaat

Behandelingen

Behandelingen

Schrijf je in!

Wij nemen op dit moment nieuwe patiënten aan

Tandartspraktijk Vijfhuizen

Bent u net verhuisd of om een andere reden op zoek naar een nieuwe tandarts nabij Vijfhuizen? Dan zijn wij graag uw tandarts én mondhygiënist! Wij verzorgen iedere behandeling die u kunt bedenken. Een periodieke check is natuurlijk belangrijk. Eens in het half jaar raden wij met klem aan om langs te gaan bij een tandarts om uw gebit te laten checken. Toch komt het uiteraard af en toe voor dat iemand ook een wortelkanaalbehandeling nodig heeft of ontstoken tandvlees heeft wat schoongemaakt moet worden. In deze gevallen heeft u een mondhygiënist nodig. Onze tandartspraktijk bestaat dan ook uit mondhygiënisten én tandartsen bij Vijfhuizen waardoor u niet van praktijk naar praktijk hoeft en alles op één locatie kunt laten doen. Ook komt het vaak voor dat onze patiënten angst hebben voor de tandarts. Onze specialisten zijn hierin getraind. Ze zorgen er voor de behandeling voor dat deze angst zo veel mogelijk tot volledig weggenomen wordt! Plan dus direct een intakegesprek in of lees hieronder nog verder voor meer over onze tandartspraktijk!

Tandartsenpraktijk Haarlem 1
Tandartsenpraktijk Haarlem

Over onze tandarts Vijfhuizen

Wij bestaan als tandarts nabij Vijfhuizen al een hele poos. Onze praktijk in Haarlem ging voor het eerst open in 1979. Ervaring is dus iets waar u van kunt zeggen dat wij dit wel in huis hebben! Zeker met alle tandartsen, tandartsassistenten en mondhygiënisten bij elkaar. Met ons hele team kunnen wij dus voor iedere behandeling zorgen. Dit houdt in dat wij ook spoedgevallen verzorgen. Soms komt het dan ook voor dat iemand op een bepaalde manier is gevallen en een tand heeft gebroken, of dat dit tijdens een contactsport is gebeurd. In zo een geval wilt u uiteraard zo snel mogelijk geholpen worden door een spoed tandarts Vijfhuizen. Iedere keer dat u met uw tong langs uw gebroken tand of tanden gaat dan voelt het scherp en niet fijn. Normaal eten gaat dan dus ook lastig. Wij begrijpen dat u in zo een geval snel geholpen wilt worden. Neem dan ook contact op met onze nood tandarts. Wij zullen er alles aan doen om u snel te kunnen helpen.

Makkelijk te bereiken

Route beschrijving

Tandartsenpraktijk Haarlem is goed te bereiken met de auto, openbaar vervoer en is rolstoel toegankelijk. Bushalte is voor de deur en tevens is er gelegenheid tot gratis parkeren in de buurt t.h.v. Schoutjeslaan en Diaconessenplein.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30
Gesloten
Gesloten

Mondzorg Vijfhuizen voor volwassenen en kinderen

Ook kinderen hebben natuurlijk een tandarts en in sommige gevallen een mondhygiënist nodig. Wilt u dus een afspraak maken voor uw zoon of dochter, dan helpen wij u ook graag. Onze specialisatie ligt dus bij zowel jong als oud. Specialisatie voor kinderen is namelijk heel anders. Kinderen bewegen vaak meer in de behandelstoel of vinden de tandarts over het algemeen vaak bij voorbaat al wat enger. Hier moet dus op een bepaalde manier mee omgegaan worden, zodat een kind zich op zijn of haar gemak voelt.

Gaatjes zijn niet fijn voor zowel kinderen als volwassenen. Daarom adviseren wij onze patiënten altijd goed als het gaat om de verzorging van het gebit. Preventie is uiteindelijk waar het allemaal om draait. Als u ervoor zorgt dat uw gebit goed verzorgd wordt, dan zal u tijdens een check snel klaar zijn en zal u hoogstwaarschijnlijk nooit problemen hebben met uw gebit. Echter moet dit natuurlijk wel eens in het half jaar nagekeken worden. De periodieke check bij onze tandarts bij Vijfhuizen is daarom erg belangrijk. Als er eenmaal een gaatje is ontstaan wilt u echt niet dat deze doorgroeit en groter wordt!

Tandartsenpraktijk Haarlem 3-

Met onze tandarts Vijfhuizen heeft u altijd een mooi gebit!

Wij helpen u dus graag voor wat voor afspraak u dan ook wilt maken voor uw gebit! Een periodieke afspraak is dus erg belangrijk om te zorgen dat u zeker bent van een schoon en gezond gebit. Stel dat het nu op de een of andere manier voorkomt dat u een gaatje heeft, dan kan dit op tijd geconstateerd worden voordat deze doorgroeit. Als dit gebeurt gaat het namelijk alleen maar meer pijn doen en zal het behandelen van het gaatje ook minder fijn zijn. Preventie is bij ons het allerbelangrijkste. Wij blijven u dan ook adviseren om er zeker van te zijn dat u uw gebit goed verzorgt en bijhoudt. Maak dus vandaag nog een afspraak voor een intakegesprek. Dan kunnen we met een check meteen zien hoe uw gebit er op dit moment voorstaat. Laat ons u ook helpen als u in Haarlemmermeer, Hillegom of Spaarndam woont.

Zij gingen jou voor

Review

Goed geholpen

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

At vero eos et accusam et justo duo dolores et

Tim

Vriendelijk personeel!

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

At vero eos et accusam et justo duo dolores et

Wendela

Contactinformatie