Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tandarts Zandvoort

Opgeleide deskundigen

Opgeleide deskundigen

Uitskend resultaat

Uitstekend resultaat

Behandelingen

Behandelingen

Schrijf je in!

Wij nemen op dit moment nieuwe patiënten aan

Tandartspraktijk Zandvoort

Wanneer u zoekt naar een tandarts nabij Zandvoort die sociaal is ingesteld en persoonlijk contact met patiënten belangrijk vindt dan heeft u de juiste specialist gevonden. In onze tandartspraktijk staat de patiënt centraal en bouwen om die reden een persoonlijke relatie met onze contacten op. We bespreken uw verwachtingen en wensen en zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt indien u bij ons op bezoek komt voor mondzorg. Regelmatig ervaren mensen angst of spanning op het moment dat het weer tijd is om naar de tandarts te gaan. In onze tandartspraktijk bij Zandvoort letten we erop dat die spanning minimaal is door in onze praktijk de sfeer rustig en prettig te maken. Op die manier wordt het voor mensen die stress ervaren makkelijk om toch op controle te komen bij een tandarts. Bij elk andere tandartsbehandeling houden we ook rekening met mogelijke angst die u kunt ervaren en bespreken wat u tijdens de ingreep kunt verwachten, zodat u gerust naar ons toe kunt komen.

Tandartsenpraktijk Haarlem 1
Tandartsenpraktijk Haarlem

Tandartspraktijk Zandvoort voor verschillende behandelingen

De behandelingen die we in onze tandartspraktijk aanbieden verschillen voor ieder. Als tandarts bij Zandvoort bieden we namelijk op maat mondzorg aan. Deze variëren van periodieke controles tot licht chirurgische ingrepen als het zetten van implantaten, kronen, bruggen of het doen van een wortelkanaalbehandeling. Cosmetische ingrepen kunnen ook door onze tandarts worden uitgevoerd zoals het plaatsen van witte facings en vullingen. Is er een dienst die we niet aanbieden in onze kliniek dan verwijzen we u door naar een van de specialisten met wie we samenwerken. Deze verwijsrelaties zijn kundig in onder andere pedodontologie, parodontologie, endodontologie, orthodontie en kaakchirurgie.

Elk gebit is anders en daarom hanteren we voor iedereen die ons bezoekt een unieke aanpak. Onze tandarts nabij Zandvoort krijgt bij het uitvoeren van deze aanpak ondersteuning van onze mondhygiënisten en tandartsassistenten. Elk is opgeleid en vakbekwaam voor de tandartsbehandelingen die we aanbieden. Als team beschikken we over de expertise om voor elke situatie een goede oplossing te vinden. Om tot een mondzorg op maat te komen nodigen we iedere nieuwe patiënt eerst uit voor een kennismaking. Zodoende leert u ons en wij u beter kennen, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen. Voor een eerste kennismaking met uw nieuwe tandarts in Haarlem bent u altijd van harte welkom in onze praktijk!

Makkelijk te bereiken

Route beschrijving

Tandartsenpraktijk Haarlem is goed te bereiken met de auto, openbaar vervoer en is rolstoel toegankelijk. Bushalte is voor de deur en tevens is er gelegenheid tot gratis parkeren in de buurt t.h.v. Schoutjeslaan en Diaconessenplein.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30
Gesloten
Gesloten

Spoed tandarts Zandvoort

In geval van nood is het tevens mogelijk om hulp van onze spoed tandarts te krijgen. Een spoedgeval komt vaak onverwachts en ongelegen. Daarom is het mogelijk om ons tijdens werkuren én buiten werktijd te bellen. In het eerste geval kunt u het beste tussen 8:30 en 9:30 bellen naar ons gebruikelijke telefoonnummer en kunt u in de meeste gevallen diezelfde dag nog met spoed geholpen worden. In het geval onze tandartspraktijk gesloten is, maar u toch met urgentie een nood tandarts Zandvoort wilt bereiken dan kunt u bellen naar 0900-1515. Dat is een speciaal nummer dat tijdens hoge nood gebeld kan worden. Als u niet zeker weet of u te maken heeft met een spoedgeval kunt u voor de zekerheid toch bellen een spoed tandarts bellen. Wanneer het gebit nabloedt na een recente tandartsbehandeling of wanneer u een onverdraaglijke kiespijn ervaart kunt u zeker bellen naar onze nood tandarts. Woont u in Heemstede, Bennebroek of Bloemendaal, dan kunt u ook zeker bij ons terecht.

Tandartsenpraktijk Haarlem 3-

Zij gingen jou voor

Review

Goed geholpen

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

At vero eos et accusam et justo duo dolores et

Tim

Vriendelijk personeel!

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

At vero eos et accusam et justo duo dolores et

Wendela

Contactinformatie