Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tandarts IJmuiden

Opgeleide deskundigen

Opgeleide deskundigen

Uitskend resultaat

Uitstekend resultaat

Behandelingen

Behandelingen

Schrijf je in!

Wij nemen op dit moment nieuwe patiënten aan

Tandartspraktijk IJmuiden

Als tandarts nabij IJmuiden bieden we op kleinere schaal patiëntvriendelijke services aan. Ondanks de kleinere schaal is het pand ruim opgezet en heeft een rustige en prettige sfeer. Wanneer u angst ervaart als u naar een tandarts moet kunt u bij ons goed terecht doordat onze tandartspraktijk patiëntgericht is. Naast een ontspannen sfeer bieden we hoge kwaliteit tandartsbehandelingen aan. Vakbekwaamheid staat bij ons voorop.

De tandartspraktijk bestaat als sinds 1979 en is inmiddels overgedragen aan M. Begum door tandarts C. Kammemeijer per oktober 2021 vanwege pensioen. Ons team bestaat uit specialisten uit verschillende vakgebieden. Zo zijn er 1 tandarts, 2 mondhygiënisten en assistenten bij ons werkzaam. Het team is ervaren en heeft contact met ervaren verwijsrelaties uit andere vakgebieden van de mondzorg waaronder kaakchirurgen, endodontologen, parodontologen, pedodontologen en orthodontisten. U kunt dus voor diverse soorten behandelingen terecht in onze praktijk. Neem dus contact op met uw nieuwe tandarts bij IJmuiden om een afspraak in te plannen. Wij helpen u graag aan een gezond gebit.

Tandartsenpraktijk Haarlem 1

Indien u het prettig vindt als uw tandspecialist aandacht heeft voor u dan kunt u bij onze praktijk in Haarlem terecht. We geven u vooraf een duidelijke uitleg van wat we gaan doen en nemen er de tijd voor zodat u zich op uw gemak voelt. Wij zijn ervan overtuigd dat een persoonlijke aanpak het beste is om een goede relatie te vormen. Daarom bent u van harte uitgenodigd voor een vrijblijvend kennismaking waarbij we u rondleiden in onze tandartspraktijk nabij IJmuiden. Hopelijk zien we u snel voor een afspraak bij onze tandarts!

Tandartsenpraktijk Haarlem

Tandartspraktijk IJmuiden voor elke mondzorg

Bij onze tandarts nabij IJmuiden kunt u aankloppen indien u vragen heeft over tandartsbehandelingen voor jong en oud. We bieden in onze tandartspraktijk periodieke controles aan, maar ook wortelkanaalbehandelingen, het plaatsen van facings, implantaten en andere diensten. De tandartsen waarmee we samenwerken zijn bekwaam in diverse specialismen. Of u nu zeker wilt zijn dat uw gebit in een gezonde conditie verkeert en zo blijft of dat u hulp zoekt om uw tanden te bleken. In elk geval kunnen kan onze tandarts u van dienst zijn met onze mondzorg en het specialisme van onze partners.

Niet alleen voor het controleren en behandelen van de tanden kunt u bij onze tandarts terecht. Voor mondhygiëne kan één van onze mondhygiënisten u helpen. Het onderhouden van tandvlees is net zo belangrijk als het laten gezond houden van de tanden door een specialist. Ontstoken tandvlees kan tot pijnlijke situaties leiden waardoor een behandeling van mondhygiëniste noodzakelijk kan zijn. Bij zeer ernstige gevallen kunnen we u verwijzen naar de tandarts-parodontoloog. Tandvleesontstekingen die niet alleen betrekking hebben op het tandvlees zelf, maar die doorlopen tot in het kaakbot kunnen een langere behandeling nodig hebben. In zo’n situatie zal er eerst per plek rond tand of kies gemeten worden wat de stand van zaken is. Al met al bent u dus ook voor algehele mondhygiëne bij een tandarts uit onze tandartspraktijk op de juiste plaats.

Makkelijk te bereiken

Route beschrijving

Tandartsenpraktijk Haarlem is goed te bereiken met de auto, openbaar vervoer en is rolstoel toegankelijk. Bushalte is voor de deur en tevens is er gelegenheid tot gratis parkeren in de buurt t.h.v. Schoutjeslaan en Diaconessenplein.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30
Gesloten
Gesloten

Spoed tandarts IJmuiden

Indien er een ongeval is gebeurd en u dringend een spoed tandarts moet bereiken is het aan te raden om ons daarvoor te contacteren. Dat is mogelijk via twee manieren. Als u tijdens werktijd wilt bellen kunt u onze nood tandarts via het reguliere telefoonnummer aan de lijn krijgen. Mocht er nu iets gebeuren na sluitingstijd dan kunt u een spoed tandarts bereiken via het speciale spoednummer 0900-1515. Weet u niet goed er u per direct een nood tandarts IJmuiden aan te pas moet komen? Of misschien in Velsen, Santpoort, Velserbroek en Driehuis? Bel dan toch op indien u twijfelt. Dan kan de tandspecialist u informeren over wat het beste gedaan kan worden.

Tandartsenpraktijk Haarlem 3-

Zij gingen jou voor

Review

Goed geholpen

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

At vero eos et accusam et justo duo dolores et

Tim

Vriendelijk personeel!

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

At vero eos et accusam et justo duo dolores et

Wendela

Contactinformatie