Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tandarts Driehuis

Opgeleide deskundigen

Opgeleide deskundigen

Uitskend resultaat

Uitstekend resultaat

Behandelingen

Behandelingen

Schrijf je in!

Wij nemen op dit moment nieuwe patiënten aan

Tandartspraktijk Driehuis

Heeft u een nieuwe tandarts bij Driehuis nodig? Of moet u naar de mondhygiënist omdat u bijvoorbeeld ontstoken tandvlees heeft? Neem dan direct contact met ons op! Wij zijn van alle markten thuis en hebben dan ook tandartsen en mondhygiënisten in dienst. Voor iedere afspraak kunt u dus bij ons terecht. Ook wanneer u angst heeft voor de tandarts. Hier zijn wij voor opgeleid. We zorgen dan ook al dat de angst bij u weggenomen wordt voordat u in de behandelstoel gaat liggen. Zo voelt u zich altijd volledig op uw gemak. Neem dus vandaag nog contact op om een intakegesprek met ons in te plannen. Onze tandartsen nabij Driehuis zullen dan meteen een check doen om te kijken hoe uw gebit er nu voorstaat.

Tandartsenpraktijk Haarlem 1

Over onze tandarts Driehuis

Onze tandartspraktijk uit Haarlem is al een hele tijd geleden opgericht. Namelijk in 1979. In de omgeving weten de meeste mensen onze tandartspraktijk dus wel te vinden. Op dit moment hebben we dan ook veel expertise in de praktijk. We hebben een tandarts, twee mondhygiënisten en een tandartsassistente. U kunt dus voor een periodieke check komen, behandelingen voor bijvoorbeeld ontstoken tandvlees, wanneer u angst heeft en ook zeker voor een spoedgeval! In een geval van nood wilt u natuurlijk altijd zo snel mogelijk geholpen worden. Is er bijvoorbeeld een tand afgebroken, dan voelt dit erg scherp en onprettig aan in uw mond. Daarnaast wilt u natuurlijk ook zo snel mogelijk weer normaal kunnen eten en uw tand als het ware terug. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met onze spoed tandarts Driehuis!

Tandartsenpraktijk Haarlem

Mondzorg Driehuis voor iedereen

Iedereen is bij ons welkom. Komt u zelf voor een afspraak of wilt u een afspraak maken voor uw kind? het is beide mogelijk. Onze tandartsen en mondhygiënisten zijn namelijk ook getraind en gespecialiseerd in het behandelen van kinderen. Een periodieke check van eens in het half jaar is dan ook heel belangrijk. Een gaatje ziet u bijvoorbeeld zelf niet zo makkelijk. Totdat u telkens opnieuw ineens een scherpe pijn voelt aan een specifieke tand en dit zelf erger wordt. Dit zijn tekens van een gaatje dat groter wordt waardoor deze dus steeds dichter bij de tandzenuw komt. Hierdoor voelt u deze scherpe pijn. En pijn wilt u uiteraard het liefst niet voelen. Om deze reden is een periodieke check dus erg belangrijk!

Makkelijk te bereiken

Route beschrijving

Tandartsenpraktijk Haarlem is goed te bereiken met de auto, openbaar vervoer en is rolstoel toegankelijk. Bushalte is voor de deur en tevens is er gelegenheid tot gratis parkeren in de buurt t.h.v. Schoutjeslaan en Diaconessenplein.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30
Gesloten
Gesloten

Werkwijze van onze tandartspraktijk Driehuis

Een periodieke check is dus erg belangrijk komt u bij ons langs voor een intakegesprek, dan zullen wij deze check ook meteen doen. Zo kunnen we meteen zien hoe uw gebit ervoor staat en hebben we als het ware een nulmeting. In het intakegesprek zullen we uw gegevens dan ook vragen en diverse vragen stellen om meer te weten te komen over uw eigen mondzorg. Hierover zullen wij u dan ook adviseren. Preventie is namelijk het aller belangrijkste.

Tandartsenpraktijk Haarlem 3-

De beste mondhygiëne met onze tandarts Driehuis

Bij onze tandarts kunt u dus terecht voor iedere afspraak en heeft u de beste mondhygiëne! Onze mondhygiënisten zorgen daar ten alle tijden voor. Ontstoken tandvlees, een wortelkanaalbehandeling, een kroon die geplaatst moet worden of iedere andere behandeling verzorgen onze specialisten zonder enige moeite. Ervaring en expertise hebben wij in huis. Ook wat betreft angst. Neem dus snel contact met ons op om uw gebit na te laten kijken. Naast Driehuis kunt u ook bij ons terecht als u in Velsen, IJmuiden, Santpoort of Velserbroek woont.

Zij gingen jou voor

Review

Goed geholpen

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

At vero eos et accusam et justo duo dolores et

Tim

Vriendelijk personeel!

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

At vero eos et accusam et justo duo dolores et

Wendela

Contactinformatie