Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tandarts Lijnden

Opgeleide deskundigen

Opgeleide deskundigen

Uitskend resultaat

Uitstekend resultaat

Behandelingen

Behandelingen

Schrijf je in!

Wij nemen op dit moment nieuwe patiënten aan

Tandartspraktijk Lijnden

Bent u sinds kort in de buurt komen wonen en bent u nu op zoek naar een nieuwe tandarts nabij Lijnden? Neem dan direct contact op met ons om een intakegesprek in te plannen! Bij ons kunt u dan ook voor meer dan alleen een periodieke check terecht. Ons team bestaat namelijk ook uit mondhygiënisten. Voor een behandeling van uw ontstoken tandvlees bijvoorbeeld, kunt u ook altijd bij ons terecht. Heeft u angst voor de tandarts en bent u op zoek naar een praktijk die hier goed mee omgaat? Dan helpen wij u ook graag. Onze specialisten zijn namelijk getraind in het behandelen van patiënten met angst. Eerst schenken wij dan ook aandacht aan deze angst en zorgen we dat dit zo veel mogelijk weggenomen wordt voordat u in de behandelstoel gaat liggen. Lees hieronder verder over onze tandartspraktijk of plan vandaag nog een intakegesprek met uw nieuwe tandarts bij Lijnden en laat uw gebit nakijken.

Tandartsenpraktijk Haarlem 1

Over onze tandarts Lijnden

Al meer dan 40 jaar geleden is onze tandartspraktijk in Haarlem opgezet. Sindsdien zijn wij alleen maar blijven groeien. In deze jaren hebben wij veel ervaring opgedaan en veel meegemaakt. Expertise hebben wij dus zeker in huis. Dit komt nu al helemaal doordat er meerdere specialisten in onze praktijk werken. Naast tandartsen en tandartsassistenten namelijk ook mondhygiënisten. Voor een wortelkanaalbehandeling of het schoonmaken en verzorgen van uw ontstoken tandvlees kunt u ook zeker bij ons terecht. Zo zijn wij met dit team van alle markten thuis.

Voor nood- of spoedgevallen zijn wij ook altijd in te schakelen. Het is dan ook heel vervelend als u bijvoorbeeld onverdraaglijke pijn heeft of als uw tand is afgebroken. Onze spoed tandarts bij Lijnden helpt u dan ook graag snel van deze pijn af of met de behandeling van uw gebroken tand. Op zo een moment wilt u dan ook niets liever dan direct geholpen worden.

Tandartsenpraktijk Haarlem

Mondzorg Lijnden ook voor kinderen

Kinderen moeten natuurlijk ook eens in de zoveel tijd naar een tandarts. Wil t u dus een afspraak maken voor uzelf en uw kind of kinderen? Dan kunt u altijd bij ons terecht. Met kinderen om te gaan als tandarts nabij Lijnden is niet altijd even makkelijk. Kinderen bewegen namelijk veel in de behandelstoel en vinden de tandarts vaak eng. Wij zijn getraind in de omgang met kinderen. Voordat we beginnen met de behandeling zorgen we er dan ook altijd voor dat een kind zich volledig op zijn of haar gemak voelt bij ons. Zo zullen we ook sneller klaar zijn met de check of behandeling.

Een check moet namelijk minstens eens in het half jaar gebeuren. Het kan namelijk, zeker bij kinderen, voorkomen dat er een gaatje is ontstaan terwijl dagelijks goed gepoetst wordt. In zo een geval is het vaak zo dat er bijvoorbeeld precies een plekje of tand regelmatig overgeslagen wordt tijdens het poetsen. Zo kan een gaatje zich makkelijk vormen en verder groeien. Laat het gebit van u en uw kinderen dus minstens eens per half jaar nakijken!

Makkelijk te bereiken

Route beschrijving

Tandartsenpraktijk Haarlem is goed te bereiken met de auto, openbaar vervoer en is rolstoel toegankelijk. Bushalte is voor de deur en tevens is er gelegenheid tot gratis parkeren in de buurt t.h.v. Schoutjeslaan en Diaconessenplein.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30
Gesloten
Gesloten

Plan nu een intakegesprek in met uw nieuwe tandarts Lijnden!

Wij helpen u graag aan een schoon en gezond gebit! Preventie en een periodieke check staan hierin centraal. Zo zorgt u er namelijk zelf in principe voor dat uw eigen mondzorg al in orde is en kan dit eens in het half jaar nagekeken worden. Heeft u angst voor de tandarts, dan helpen we u ook graag. We zijn getraind in het behandelen van patiënten met angst. Wilt u dus een mooi en verzorgd gebit? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een intakegesprek te plannen!

Tandartsenpraktijk Haarlem 3-

Zij gingen jou voor

Review

Goed geholpen

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

At vero eos et accusam et justo duo dolores et

Tim

Vriendelijk personeel!

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

At vero eos et accusam et justo duo dolores et

Wendela

Contactinformatie