Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tandarts Spaarndam

Opgeleide deskundigen

Opgeleide deskundigen

Uitskend resultaat

Uitstekend resultaat

Behandelingen

Behandelingen

Schrijf je in!

Wij nemen op dit moment nieuwe patiënten aan

Tandartspraktijk Spaarndam

Zoekt u naar een tandarts nabij Spaarndam? Neem dan snel contact met ons op! Wij zullen een intakegesprek voor u inplannen waarin we u en uw gebit beter leren kennen. Onze praktijk heeft een hele prettige sfeer. Heeft u dus angst voor een tandarts, dan voelt u zich hier fijn. Wanneer dit het geval is kunt u dit dan ook aangeven aan onze tandartsen. Voordat we een behandeling doen, zullen we hier eerst aandacht aan schenken. Deze angst moet namelijk altijd eerst de wereld uit zijn. Anders ligt u niet fijn in de behandelstoel. Onze mondhygiënisten en tandartsen bij Spaarndam gaan hier dan ook heel goed en professioneel mee om. Neem voor een afspraak dus direct contact met ons op of lees nog even verder voor meer informatie!

Tandartsenpraktijk Haarlem 1

Achtergrond van onze tandarts Spaarndam

Onze tandartspraktijk in Haarlem opende in 1979. Sindsdien hebben wij alleen maar mensen geholpen aan een schoon en gezond gebit. Nu zijn er mondhygiënisten, tandartsen en tandartsassistenten bij ons in dienst. Wij kunnen haast iedere behandeling dus voor u realiseren. Of het nu gaat om een periodieke check of andere ingreep als een wortelkanaalbehandeling. Wij helpen u graag aan een gezond gebit!

Tandartsenpraktijk Haarlem

Mondzorg Spaarndam voor iedereen

Wilt u een afspraak maken voor uw kind of is het tijd dat u zelf uw tanden weer laat nakijken? Iedereen is welkom bij ons! Het is dan ook erg belangrijk dat u eens in het half jaar langskomt om uw gebit te laten nakijken. Als er een gaatje of iets dergelijks is ontstaan dan moet dit snel verholpen worden. Anders wordt het van kwaad tot erger. En deze pijn wilt u uiteraard liever niet voelen.

Ook wanneer u een noodgeval heeft waarbij u direct geholpen wilt worden kunt u bij ons aan de bel trekken! Onze spoed tandarts bij Spaarndam staat altijd voor u klaar om u zo snel mogelijk van uw pijn af te helpen. Bent u dus op zoek naar een nood tandarts? Neem dan direct contact op!

Makkelijk te bereiken

Route beschrijving

Tandartsenpraktijk Haarlem is goed te bereiken met de auto, openbaar vervoer en is rolstoel toegankelijk. Bushalte is voor de deur en tevens is er gelegenheid tot gratis parkeren in de buurt t.h.v. Schoutjeslaan en Diaconessenplein.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30
Gesloten
Gesloten

Werkwijze van onze tandartspraktijk Spaarndam

Komt u bij ons langs voor een intakegesprek dan wordt het één en ander in kaart gebracht. Uiteraard schrijven we eerst uw gegevens op. Ook is hierbij belangrijk welke tandarts in de buurt van Spaarndam u hiervoor eventueel heeft gehad. Vervolgens zullen we uw gebit meteen checken en een nieuwe afspraak maken voor een check over een half jaar. We bespreken tijdens deze eerste afspraak ook hoe u uw mondhygiëne bijhoudt. Hier zullen enkele vragen over gesteld worden, waarna wij uiteraard advies geven over hoe u uw mondhygiëne het beste bij kunt houden. Preventie staat bij ons namelijk centraal!

Tandartsenpraktijk Haarlem 3-

Tandarts Spaarndam voor mondhygiëne

U kunt bij ons terecht voor iedere behandeling! Heeft u ingreep nodig waar een mondhygiënist bij komt kijken? Ook dan zijn wij uw mondzorgpraktijk! Ontstoken tandvlees wilt u natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Wij helpen u hier meer dan graag bij. Onze tandartsen zijn ook getraind in behandelingen voor mensen met angst. Dit zal volledig bij u weggenomen worden vóór de behandeling. Neem dus vandaag nog contact op om naar uw gebit te laten kijken en plan een intakegesprek in. Ook wanneer u op zoek bent naar een tandarts in Haarlemmermeer, Vijfhuizen of Hillegom.

Zij gingen jou voor

Review

Goed geholpen

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

At vero eos et accusam et justo duo dolores et

Tim

Vriendelijk personeel!

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

At vero eos et accusam et justo duo dolores et

Wendela

Contactinformatie