Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tandarts Velserbroek

Opgeleide deskundigen

Opgeleide deskundigen

Uitskend resultaat

Uitstekend resultaat

Behandelingen

Behandelingen

Schrijf je in!

Wij nemen op dit moment nieuwe patiënten aan

Tandartspraktijk Velserbroek

Indien u op zoek bent naar een tandarts nabij Velserbroek die op persoonlijk vlak betrokken met u is en een sociale inborst heeft? Dan is onze tandartspraktijk wat voor u. Bij ons staat een persoonlijke relatie met de patiënt centraal en wij geloven dat dat de beste instelling is om uw gebit te behouden. Er zijn veel mensen die het moeilijk vinden om de motivatie vinden om naar een tandarts te gaan vanwege een angst voor sociaal contact of omdat men bang is dat er misschien een kies geboord moet worden. Door uw wensen en voorkeuren in mondzorg van tevoren te bespreken met onze tandenspecialisten zal spanning en angst vanzelf minder worden. Verder zorgen we ervoor dat er in de tandartspraktijk een ontspannen sfeer heerst, zodat u zich direct op uw gemak voelt indien u op bezoek komt voor onze tandarts bij Velserbroek. Voor elke tandartsbehandeling kunt u dus rekenen op een prettige sfeer om met een gerust hart naar onze tandarts te komen.

Tandartsenpraktijk Haarlem 1

Tandartspraktijk Velserbroek voor mondzorg

Omdat elk individu verschilt bieden we onze tandartsbehandelingen op maat aan. Onze tandarts bij Velserbroek houdt er rekening mee wat u wenst en wat de huidige staat van uw gebit is. Variërend van standaard controles om de gezondheid van tanden, kiezen en het tandvlees te controleren tot licht chirurgische ingrepen als het zetten van bruggen, kronen en implantaten kunt u van onze kant verwachten. Indien u graag cosmetische ingrepen wilt laten verrichten voor bijvoorbeeld stralend witte tanden dan kunnen we onder andere speciale vullingen of facings voor u plaatsen. Als bepaalde mondzorg niet door onze tandarts wordt verricht dan verwijzen we u door naar een van onze professionele contacten. Deze specialisten kunnen u helpen met kaakchirurgie, endodontologie, parodontologie, pedodontologie en orthodontie.

Tandartsenpraktijk Haarlem

Om voor elke patiënt een gerichte aanpak aan te kunnen bieden staat onze tandarts er niet alleen voor. In onze tandartspraktijk werken mondhygiënisten en tandartsassistenten om de kwaliteit van tandheelkunde te waarborgen. Ieder is opgeleid en bekwaam. Als team hebben we op die manier de kennis en kunde in huis om een oplossing te vinden voor individuele situaties.

Om uw tanden en kiezen op betrouwbare wijze te kunnen onderhouden nodigen we nieuwe patiënten uit voor een eerste kennismaking. Daarin leren we u persoonlijk beter kennen en u ons en krijgen we een beter beeld van de huidige toestand van uw gebit. Zo bouwen we vanaf het begin aan een goede relatie en kunnen we u gericht de diensten aanbieden waar u baat bij heeft. Bezoek onze tandarts in onze tandartspraktijk in de buurt van Velserbroek. Wij heten u graag welkom!

Makkelijk te bereiken

Route beschrijving

Tandartsenpraktijk Haarlem is goed te bereiken met de auto, openbaar vervoer en is rolstoel toegankelijk. Bushalte is voor de deur en tevens is er gelegenheid tot gratis parkeren in de buurt t.h.v. Schoutjeslaan en Diaconessenplein.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30
Gesloten
Gesloten

Spoed tandarts Velserbroek

Het is in onze tandartspraktijk mogelijk om in een noodgeval in contact te komen met een spoed tandarts. Zo’n situatie kom altijd op een onverwacht tijdstip. En om die reden kunt u bij ons een nood tandarts Velserbroek bereiken tijdens normale werkuren, maar ook na werktijd wanneer de praktijk in Haarlem gesloten is. In het eerste geval is het kunt u gewoon ons reguliere telefoonnummer bellen. Indien u dat tussen 8:30 en 9:30 doet kunt u meestal op dezelfde dag nog behandeld worden door een tandspecialist. Na sluitingstijd kunt u het spoednummer 0900-1515 bellen. Daarmee kunt u voor de hoogst acute gevallen in contact komen met een spoed tandarts. Ook als zo een accuut geval zich voordoet in bijvoorbeeld Velsen, IJmuiden, Santpoort of Driehuis. Weet u niet zeker of er sprake is van een spoedgeval? Dan kunt u voor de zekerheid toch even bellen. Het is vaak beter om er niet te lang mee te wachten. Bloedingen, extreme zwellingen of onverdraaglijke pijnen aan het gebit zijn tekenen om beter in nood tandarts in te schakelen.

Tandartsenpraktijk Haarlem 3-

Zij gingen jou voor

Review

Goed geholpen

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

At vero eos et accusam et justo duo dolores et

Tim

Vriendelijk personeel!

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

At vero eos et accusam et justo duo dolores et

Wendela

Contactinformatie