Zoek
Sluit dit zoekvak.

Implantaten, kronen & bruggen

Implantaten, Kronen & Bruggen

Wanneer je een tand of kies mist, kan dat gevolgen hebben voor het kauwvermogen. Het kaakbot kan lokaal slinken en de omliggende tanden of kiezen kunnen gaan verplaatsen. Om een functioneel gebit te behouden en om klachten te voorkomen, kan het nodig zijn tijdig een implantaat te plaatsen. Voorwaarde hiervoor is dat het tandvlees en het omliggende bot gezond zijn. Een implantaat is een schroef die in je kaak wordt geplaatst als vervanging voor de wortel. Hierop kan een kroon, brug of prothese worden geplaatst, zodat het gebit weer functioneel en esthetisch is. Wij werken samen met erkende specialisten in de buurt. De implantoloog evalueert tijdens een eerste consult of de situatie voldoende gunstig is voor plaatsing van een implantaat. Het vervaardigen van een kroon, brug of prothese (klikgebit) op het implantaat wordt verder door ons verzorgd.

Waarom kiezen voor Tandartsenpraktijk Haarlem?

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en deskundige partner voor jouw tandheelkundige behoeften, ben je bij Tandartsenpraktijk Haarlem aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het aanbieden van de beste oplossingen op het gebied van implantaten, kronen en bruggen, ondersteund door state-of-the-art technologie en een team van experts.

Tandartsenpraktijk Haarlem

Wat zijn implantaten en waarom zijn ze belangrijk?

Implantaten zijn kunstmatige wortels die in de kaak worden geplaatst om ontbrekende tanden te vervangen. Ze bieden een solide basis voor permanente of afneembare vervangingstanden en kunnen je helpen jouw natuurlijke glimlach te herstellen. Een implantaat kan een blijvende oplossing zijn voor het vervangen van ontbrekende tanden, waardoor je kunt lachen, praten en eten met vertrouwen.

De voordelen van kronen

Een kroon is een beschermende kap, vaak gemaakt van porselein, die over een beschadigde of verzwakte tand wordt geplaatst. Kronen bieden niet alleen een esthetische oplossing door het uiterlijk van je tand te herstellen, maar beschermen ook de tand tegen verder verval. Bij Tandartsenpraktijk Haarlem zorgen we ervoor dat jouw kroon perfect past en er natuurlijk uitziet.

Bruggen: De oplossing voor ontbrekende tanden

Bruggen zijn structuren die worden gebruikt om ontbrekende tanden te vervangen door ze te ‘overbruggen’ met kunsttanden. Ze worden vastgezet aan de aangrenzende natuurlijke tanden of implantaten. Een goed gemaakte brug kan zowel de functie als het uiterlijk van je gebit verbeteren.

Plan je afspraak vandaag nog!

Wacht niet langer met het herstellen van je glimlach en zelfvertrouwen. Neem vandaag nog contact op met Tandartsenpraktijk Haarlem en ontdek de beste oplossingen voor implantaten, kronen en bruggen in Haarlem. Jouw glimlach verdient het beste, en dat is wat wij bieden!

Neem contact met ons op!

Zijn er nog dingen onduidelijk en wil je meer informatie?

Neem snel contact met ons op. We helpen je graag verder.

Klachten
Contactinformatie