Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Werkwijze

Graag zien we je regelmatig voor een periodieke controle. Tijdens dit bezoek nemen we de dagelijkse mondverzorging met je door, zodat je gebit en mond gezond blijven. Indien nodig ondernemen we actie om de mondhygiëne te verbeteren. Voorkomen is beter dan genezen. Bijna alle tandheelkundige problemen kunnen door een afdoende mondhygiëne voorkomen worden. Wij willen je daar graag bij helpen. Preventie staat daarom in onze praktijk centraal.

Indien er problemen in jouw gebit worden geconstateerd, bespreekt de tandarts met je of extra behandeling nodig is. Ook vertelt de tandarts je over:

  • De te verwachten resultaten
  • De risico’s van een behandeling
  • Het aantal behandelingen
  • De duur van de behandelingen
  • De kosten van de behandelingen
  • Alternatieve behandelingen

Informatie over behandelingen kan je nalezen in de gezondheidsinformatie op onze website en op www.allesoverhetgebit.nl.

Kleine ingrepen bespreken we direct met je en de behandeling volgt, indien nodig, op korte termijn. Je kan daarbij denken aan een eenvoudige gebitsreiniging of het plaatsen van een vulling. Bij uitgebreide behandelingen informeren wij je over de kosten. Na je instemming voeren we de afgesproken behandeling uit. Dat kan over het algemeen binnen enkele weken.

Als bijzondere behandelingen nodig zijn, dan hoef je niet zelf op zoek te gaan. Je kan door ons worden verwezen naar andere praktijken voor onder meer kaakchirurgie, orthodontie en implantologie.

De informatie over je gebit en de historie van de behandelingen slaan wij op in onze computer. Uiteraard is dit systeem goed beveiligd. Wij bewaren de gegevens minstens 15 jaar. Op (schriftelijk) verzoek kunnen we je gegevens ook doorsturen naar een andere behandelaar.

Indien je meer informatie wenst, kan je contact opnemen met één van onze medewerkers van Tandartsenpraktijk Haarlem.

Werkwijze
Contactinformatie