Zoek
Sluit dit zoekvak.

Beugel volwassenen

Tandartsenpraktijk Haarlem: dé expert in beugels voor volwassenen

Woon je in Haarlem of in de omgeving en overweeg je een beugel te nemen als volwassene? Tandartsenpraktijk Haarlem is dé specialist voor orthodontie voor volwassenen. In het hart van Haarlem bieden we geavanceerde zorg voor volwassenen die streven naar een perfecte glimlach. Vergeet de mythe dat beugels alleen voor tieners zijn; je bent nooit te oud voor een prachtige lach!

Waarom kiezen voor een beugel als volwassene?

Een recht en uitgelijnd gebit gaat verder dan alleen esthetiek. Hier zijn enkele redenen waarom volwassenen kiezen voor orthodontie:

Gezondheid: Een recht gebit vergemakkelijkt het poetsen en flossen, waardoor het risico op gaatjes en tandvleesaandoeningen afneemt.
Comfort: Foutieve uitlijningen kunnen leiden tot kauwproblemen, kaakpijn en zelfs hoofdpijn.
Zelfvertrouwen: Een stralende glimlach kan je zelfvertrouwen een flinke boost geven.

Tandartsenpraktijk Haarlem

Beugel voor volwassenen: het proces

Het kiezen voor een beugel als volwassene is een beslissing die zorgvuldig overweging verdient. Bij Tandartsenpraktijk Haarlem zorgen we ervoor dat je volledig op de hoogte bent van elk aspect van het proces, zodat je met vertrouwen vooruit kunt.

 

  • Eerste Consultatie: Tijdens deze afspraak voeren we een uitgebreide gebitsanalyse uit. Dit houdt in dat we foto’s, röntgenbeelden en indien nodig afdrukken van je tanden maken. Dit helpt ons om de huidige stand van je tanden te begrijpen en de beste behandelroute te bepalen.
  • Behandelplan Opstellen: Na analyse van je gebitsgegevens stellen we een op maat gemaakt behandelplan op. Dit plan geeft een overzicht van de te volgen procedures, de verwachte duur van de behandeling en de kosten.
  • Regelmatige Controles: Zodra de beugel is geplaatst, zijn regelmatige bezoeken aan onze praktijk essentieel. Tijdens deze afspraken wordt de voortgang gecontroleerd en worden de nodige aanpassingen gedaan.
  • Nazorg: Na het verwijderen van de beugel wordt er meestal een retentie-apparaat zoals een retentiebeugel of retentiedraad voorgesteld om ervoor te zorgen dat je tanden hun nieuwe positie behouden.

De kosten en vergoeding van orthodontie voor volwassenen in Haarlem

Investeren in je glimlach is een waardevolle beslissing. We bieden concurrerende prijzen en flexibele betalingsplannen. Veel zorgverzekeringen bieden (gedeeltelijke) vergoedingen voor orthodontische behandelingen. Ons administratieve team helpt je graag bij het navigeren door de vergoedingsmogelijkheden.

Plan vandaag nog je consultatie

Zet de eerste stap naar je droomglimlach. Of je nu vragen hebt over de behandeling, kosten, of gewoon een rondleiding door onze kliniek wilt, ons team bij Tandartsenpraktijk Haarlem staat voor je klaar. Boek vandaag nog je consultatie en ontdek de mogelijkheden van orthodontie voor volwassenen in Haarlem!

Neem contact met ons op!

Zijn er nog dingen onduidelijk en wil je meer informatie?

Neem snel contact met ons op. We helpen je graag verder.

Klachten
Contactinformatie