Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tandarts Bennebroek

Opgeleide deskundigen

Opgeleide deskundigen

Uitskend resultaat

Uitstekend resultaat

Behandelingen

Behandelingen

Schrijf je in!

Wij nemen op dit moment nieuwe patiënten aan

Tandartspraktijk Bennebroek

Bent u op zoek naar een tandarts nabij Bennebroek? Neem dan direct contact met ons op voor een intakegesprek! Onze tandartspraktijk heeft een fijne sfeer. U voelt zich dus zeker op uw gemak wanneer u bij ons komt voor een behandeling. Daarnaast zijn onze tandartsen en mondhygiënisten ook van hoge kwaliteit. Voor diverse behandelingen kunt u dan ook bij ons terecht! Neem dus direct contact op met onze tandarts Bennebroek voor een vrijblijvend intakegesprek.

Tandartsenpraktijk Haarlem 1

Achtergrond van onze tandartspraktijk nabij Bennebroek

Sinds 1979 is onze tandartspraktijk al actief. Wij hebben dan ook veel ervaring in de mondzorg. Op dit moment bestaat ons team uit twee mondhygiënisten, een tandarts en een tandartsassistente. Door de diverse specialisten zijn wij van alle markten thuis. Moet uw gebit gereinigd worden? Komt u voor een een periodieke check? Of moet er misschien een kaakoperatie plaatsvinden? Onze tandartsen nabij Bennebroek helpen u hier graag bij.

Tandartsenpraktijk Haarlem

Mondzorg Bennebroek voor alle leeftijden

Komt u zelf voor bijvoorbeeld een periodieke afspraak? Of wilt u een afspraak maken voor uw zoon of dochter? Voor beide kunt u bij ons een afspraak maken. Iedereen moet namelijk eens in het half jaar langs bij de tandarts om te checken of er gaatjes zijn af andere problemen aan het gebit die snel aangepakt moeten worden. Maar ook voor deze problemen die eventueel geconstateerd worden, kunt u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan een wortelkanaalbehandeling, het plaatsen van kronen of een andere operatie aan de het gebit.

Makkelijk te bereiken

Route beschrijving

Tandartsenpraktijk Haarlem is goed te bereiken met de auto, openbaar vervoer en is rolstoel toegankelijk. Bushalte is voor de deur en tevens is er gelegenheid tot gratis parkeren in de buurt t.h.v. Schoutjeslaan en Diaconessenplein.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30
Gesloten
Gesloten

Werkwijze tandarts Bennebroek

Wanneer u zich bij onze praktijk in Haarlem inschrijft, dan beginnen we uiteraard met een intakegesprek. Hierin wordt duidelijk wat uw gegevens zijn en kunnen we meteen een periodieke check doen. Ook leren we u beter kennen. We zullen u namelijk vragen stellen over hoe u uw gebit verzorgt. Preventie is bij ons namelijk erg belangrijk. Ieder probleem kunt u namelijk zelf in principe voorkomen door het gebit goed bij te houden en dagelijks meerdere keren uw tanden te poetsen bijvoorbeeld. We plannen in ook meteen over een half jaar een afspraak in voor de periodieke check om te voorkomen dat bijvoorbeeld een gaatje groter wordt. Zo zullen wij zorgen voor uw gezonde gebit!

Tandartsenpraktijk Haarlem 3-

Tandarts Bennebroek voor mondhygiëne

Bij onze tandartspraktijk kunt u dus voor diverse afspraken terecht. Naast de tandarts afspraken zoals de check waar u eens in het half jaar voor langs moet komen, kunt u ook bij ons terecht voor de mondhygiëne of met nood. Moet er bijvoorbeeld een wortelkanaalbehandeling gedaan worden? Of heeft u ontstoken tandvlees dat behandeld moet worden? Onze mondhygiënisten helpen u graag met alle zorg. Ook wanneer u angst heeft voor de tandarts komt u graag bij ons. Wij willen deze angst namelijk altijd eerst graag bij u wegnemen. Soms komt het dan ook voor dat u een spoed tandarts Bennebroek nodig heeft. Neem dan direct contact op! Wacht dus niet langer en plan direct een intakegesprek in met uw nieuwe tandarts en mondhygiëniste. Ook als u net buiten Haarlem of net iets verder uit de buurt woont zoals in Heemstede, Zandvoort of Bloemendaal kunt u bij ons terecht.

Zij gingen jou voor

Review

Goed geholpen

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

At vero eos et accusam et justo duo dolores et

Tim

Vriendelijk personeel!

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

At vero eos et accusam et justo duo dolores et

Wendela

Contactinformatie