Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tandarts Bloemendaal

Opgeleide deskundigen

Opgeleide deskundigen

Uitskend resultaat

Uitstekend resultaat

Behandelingen

Behandelingen

Schrijf je in!

Wij nemen op dit moment nieuwe patiënten aan

Tandarts Bloemendaal

In onze tandartspraktijk bent u van harte welkom. Als tandarts Bloemendaal streven we naar tevreden patiënten met een mooi gebit. We kiezen voor een persoonlijke aanpak en duidelijkheid voor iedereen die bij ons mondzorg van een tandarts ontvangt. Bij een doorsnee controle zal de tandarts onderzoeken of het gebit in orde is waarbij tanden, kiezen en het tandvlees wordt gecontroleerd. Mocht er iets aan de hand zijn dan zal de behandelende tandspecialist aangeven wat de mogelijkheden zijn om het gebit weer gezond te krijgen.

Tandartsenpraktijk Haarlem 1
Tandartsenpraktijk Haarlem

Tandartspraktijk Bloemendaal die de tijd voor u neemt

In onze tandartspraktijk neemt de tandarts de tijd voor uw vragen en vinden we het belangrijk dat u zonder zorgen een tandartsbehandeling ondergaat. We volgen moderne richtlijnen in de mondzorg en kunnen u de verschillende diensten voor een mooi en onderhouden gebit aanbieden. Naast de periodieke controle die in de meeste gevallen van toepassing zal zijn kunnen we u helpen met mondhygiëne, wortelkanaalbehandelingen en het plaatsen van implantaten, kronen, bruggen en vullingen. Ook zijn er behandelingen zoals reconstructieve tandheelkunde, het bleken van tanden of het plaatsen van een onzichtbare beugel van Invisalign die de tandarts voor u kan doen.

Makkelijk te bereiken

Route beschrijving

Tandartsenpraktijk Haarlem is goed te bereiken met de auto, openbaar vervoer en is rolstoel toegankelijk. Bushalte is voor de deur en tevens is er gelegenheid tot gratis parkeren in de buurt t.h.v. Schoutjeslaan en Diaconessenplein.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30
Gesloten
Gesloten

Spoed tandarts Bloemendaal

In het geval u acute pijn ervaart aan uw gebit kunt u het beste een spoed tandarts erbij halen. Deze kan uw situatie beoordelen en direct beslissen welke handelingen uitgevoerd moeten worden om uw tanden en kiezen zo goed mogelijk te behandelen.

Tijdens werkdagen kunt u voor acute mondzorg terecht ten zuidwesten van het stadscentrum van Haarlem. Onze tandartspraktijk is gevestigd aan de Wagenweg 78. Bel ons alstublieft van tevoren op, zodat we rekening kunnen houden met uw noodtoestand en onze huidige agenda.

Mocht u een nood tandarts Bloemendaal willen bereiken, of misschien in Heemstede, Bennebroek of Zandvoort, dan is het van belang dat u dat zo vlug mogelijk doet. Indien het voorval zich ‘s ochtends voordoet en ons direct bereikt, het liefst tussen 8:30 en 9:30, kunt u in de meeste gevallen diezelfde dag nog worden geholpen. U hoeft vooraf geen afspraak te hebben gemaakt en kunt ons direct bellen wanneer u in een noodsituatie terechtkomt. Als u buiten werktijd een spoed tandarts nodig heeft is dat geen probleem u kunt dan terecht bij een specialist via het spoednummer 0900-1515. Dat nummer kunt u te allen tijde bellen wanneer onze tandartspraktijk gesloten is. Een nood tandarts zal u dan te woord staan. Dit is onder andere geschikt voor wanneer u te maken heeft gehad met een ongeval of wanneer een behandelde tand spontaan en hevig begint na te bloeden.

Niet iedere urgente situatie is even dringend als de ander. Een loszittend implantaat of vulling is weliswaar vervelend en zal zo snel mogelijk opgelost moeten worden, maar is niet zo urgent als een onhoudbare kiespijn of een reeks afgebroken en uitgevallen tanden vanwege fysiek letsel. Daarom een kort overzicht van enkele noodgevallen waar een spoed tandarts u bij van dienst kan zijn.

Acute tandarts noodgevallen

 • Voortdurend bloeden of nabloeding (vanwege trekken van kiezen of tanden) van het gebit
 • Kiezen of tanden die direct zijn afgebroken in een ongeval
 • Spontaan uitvallende kiezen of tanden
 • Loszittende kiezen of tanden
 • Onhoudbare pijn aan het gebit
 • Abces. Hevige ontsteking van de wangen met opzwelling als gevolg

In andere situaties kan een nood tandarts Haarlem ook hulp aanbieden zoals bij:

 • Kiespijn door gaatjes (cariës)
 • Pijn door getrokken kiezen of tanden (en op het moment dat pijnstillers niet helpen)
 • Pijn in zenuwen in de kaakgewrichten of rondom het gebit
 • Ontstoken tandvlees
 • Implantaat dat loszit
 • Kroon of vulling die loszit
 • Kroon of vulling die is uitgevallen
 • IJzerdraadje van een beugel die is losgesprongen
 • Tand waarvan een stukje is afgebroken (bijv. randje van voortand)
 • Scherpe randen aan tanden die wangslijmvlies of de tong beschadigen
Tandartsenpraktijk Haarlem 3-

Zij gingen jou voor

Review

Goed geholpen

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

At vero eos et accusam et justo duo dolores et

Tim

Vriendelijk personeel!

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

At vero eos et accusam et justo duo dolores et

Wendela

Contactinformatie