Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tandarts Haarlemmermeer

Opgeleide deskundigen

Opgeleide deskundigen

Uitskend resultaat

Uitstekend resultaat

Behandelingen

Behandelingen

Schrijf je in!

Wij nemen op dit moment nieuwe patiënten aan

Tandartspraktijk Haarlemmermeer

Bent u op zoek naar de juiste nieuwe tandarts bij Haarlemmermeer voor uw gebit? Wij helpen u graag met wat voor behandeling dan ook. Zelfs wortelkanaalbehandelingen, het behandelen van ontstoken tandvlees en dit soort andere behandelingen kunnen wij voor u doen. Naast een tandarts hebben wij namelijk ook mondhygiënisten in dienst. Al onze specialisten zijn ook getraind om mensen met angst te behandelen. In eerste instantie zullen wij deze angst dan ook bij u wegnemen, zodat u weinig tot geen problemen meer zal hebben met de behandeling zelf. Onze tandartspraktijk ligt in het centrum van Haarlemmermeer. Van waar dan ook in dit gebied makkelijk te bereiken dus. Neem dus snel contact met ons op om een intakegesprek in te plannen! Lees hieronder anders nog meer over ons en hoe wij te werk gaan.

Tandartsenpraktijk Haarlem 1
Tandartsenpraktijk Haarlem

Over onze tandarts Haarlemmermeer

Als tandarts zijn wij al een lange tijd actief. Onze praktijk in Haarlem opende in 1979. Sindsdien zijn we alleen maar groter geworden en hebben we veel ervaring opgedaan! Op dit moment zijn er zowel tandartsen als mondhygiënisten bij ons in dienst. Daarnaast zijn er natuurlijk ook tandartsassistenten. Zij zorgen er ook voor dat u zich helemaal op uw gemak voelt. Dit alleen al kan ervoor zorgen dat de angst die u heeft deels weggenomen wordt, omdat u zo het gevoel krijgt dat u in een veilige omgeving bent.

Heeft u een spoedgeval waarbij u dus zo snel mogelijk geholpen wilt worden? Ook met nood kunt u onze tandartsen inschakelen. Heeft u zo veel last dat u het niet meer volhoudt? Of is er een tand afgebroken en wilt u direct geholpen worden? Als spoed tandarts in Haarlemmermeer staan wij altijd voor u klaar! Wanneer u veel pijn heeft wilt u hier uiteraard zo snel mogelijk vanaf. Wij begrijpen dat als geen ander en helpen u dan ook graag.

Makkelijk te bereiken

Route beschrijving

Tandartsenpraktijk Haarlem is goed te bereiken met de auto, openbaar vervoer en is rolstoel toegankelijk. Bushalte is voor de deur en tevens is er gelegenheid tot gratis parkeren in de buurt t.h.v. Schoutjeslaan en Diaconessenplein.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30
Gesloten
Gesloten

Mondzorg Haarlemmermeer voor iedereen

Als mondhygiënist en tandarts bij Haarlemmermeer zijn wij er voor iedereen! Wilt u zelf een afspraak maken of bent u op zoek naar een kindertandarts, dan helpen wij u in beide gevallen graag. Met een kind moet natuurlijk heel anders omgegaan worden. Vaak komt hier ook een beetje angst bij kijken. Al die geluiden van de apparaten klinken zo spannend voor een kind. Daarnaast stelt u zich ook een soort van kwetsbaar op wanneer u in de behandelstoel ligt. De angst die dus komt kijken bij een tandarts voor jong en oud is volkomen begrijpelijk!

Een gaatje in uw mond doet pijn en deze moet ook uitgeboord worden, wat vaak niet heel fijn voelt. Om deze reden is een periodieke check heel erg belangrijk. Hier worden deze gaatjes namelijk geconstateerd voordat ze verder groeien en groter en dieper worden. Dan doen de gaatjes alleen maar meer pijn. In het midden van iedere tand zit namelijk een zenuw. Hier komt een gaatje dus steeds dichter bij. Laat uw gebit dus eens in het half jaar nakijken!

Tandartsenpraktijk Haarlem 3-

Goede mondhygiëne is een zekerheid met onze tandarts Haarlemmermeer!

Bij onze tandartspraktijk kunnen wij u dus hoe dan ook helpen! Of het nu gaat om een taak voor de tandarts of een taak voor de mondhygiëniste. Voor ons is het belangrijk dat u een gezond en schoon gebit heeft. Preventie is één van de dingen die bij ons dus in de spotlights staan. Daarom zullen we u ook altijd vragen hoe u zelf voor uw gebit zorgt en u hierover informeren. Als u goed voor uw eigen gebit zorgt en dus vaak genoeg uw tanden poetst, dan zullen we waarschijnlijk een mooi en gezond gebit zien wanneer u langskomt voor de check eens in het half jaar. Kom dus snel bij ons langs voor een intakegesprek en laat uw gebit meteen nakijken. Ook als u in Vijfhuizen, Hillegom of Spaarndam woont.

Zij gingen jou voor

Review

Goed geholpen

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

At vero eos et accusam et justo duo dolores et

Tim

Vriendelijk personeel!

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

At vero eos et accusam et justo duo dolores et

Wendela

Contactinformatie