Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tandarts Santpoort

Opgeleide deskundigen

Opgeleide deskundigen

Uitskend resultaat

Uitstekend resultaat

Behandelingen

Behandelingen

Schrijf je in!

Wij nemen op dit moment nieuwe patiënten aan

Tandartspraktijk Santpoort

In het geval u zoekt naar een tandarts nabij Santpoort die persoonlijk contact voorop stelt om de band met patiënten sterk te houden bent u bij onze tandartspraktijk op de juiste plek. Wij bouwen met onze patiënten een goede relatie op en bespreken vooraf uw verwachtingen en persoonlijke voorkeuren. Hierdoor wordt het onze patiënten makkelijker om langs te komen voor mondzorg. Er zijn veel mensen die hier baat bij hebben vanwege hun angst voor sociaal contact of omdat een tandartsbezoek voor hen de associatie heeft met het boren van gaatjes. Verder letten we erop dat een bezoek bij onze tandarts bij Santpoort in het teken staat van rust en ontspannenheid. Stress wordt hierdoor minimaal en om over de drempel te komen voor een periodieke controle eenvoudiger. Voor alle andere tandartsbehandelingen zullen we u eerst uitvoerig inlichten, zodat u men zo min mogelijk spanning naar de tandarts kunt komen.

Tandartsenpraktijk Haarlem 1

Tandartspraktijk Santpoort voor diverse behandelingen

De behandelingen die onze tandartspraktijk aanbiedt lopen uiteen en zijn op maat. Onze tandarts houdt rekening met hoe uw gebit er momenteel voor staat en of u misschien zelf voorkeuren heeft voor bepaalde tandartsbehandelingen. Zo kunt u bij ons langskomen om uw tanden periodiek te laten controleren, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om licht chirurgische ingrepen te laten verrichten. Denk hierbij aan het zetten van kronen en implantaten of het doen van een wortelkanaalbehandeling. Voor cosmetische ingrepen kan de tandarts nabij Santpoort u eveneens van dienst zijn. We bieden opties aan zoals het plaatsen van witte facings en vullingen voor een stralend gebit. Indien de tandartsbehandeling die u zoekt niet door onze tandarts wordt aangeboden kunnen we u altijd nog in contact brengen met onze verwijsrelaties die bedreven zijn in vakgebieden als orthodontie, pedodontologie, kaakchirurgie, parodontologie en endodontologie.

Tandartsenpraktijk Haarlem

Specialist in mondzorg in de buurt van Santpoort

Voor iedereen is de staat van zijn of haar gebit anders. Daarom zal de tandarts voor elk individu een aparte aanpak hanteren. Daarbij zal de specialist ondersteund worden door een team van mondhygiënisten en tandartsassistenten die elk ontwikkeld zijn op hun eigen vakgebied. Op die manier kunnen we mondzorg leveren voor iedere situatie en kunnen we in onze tandartsenpraktijk in Haarlem behandelingen op maat aanbieden. Wanneer u ervoor kiest om van onze tandarts gebitsbehandelingen te ontvangen zullen we u eerst van harte uitnodigen om met u kennis te maken. Dan kan vervolgens de aanpak door onze tandarts worden gekozen die het beste past bij uw gebit en uw wensen.

Makkelijk te bereiken

Route beschrijving

Tandartsenpraktijk Haarlem is goed te bereiken met de auto, openbaar vervoer en is rolstoel toegankelijk. Bushalte is voor de deur en tevens is er gelegenheid tot gratis parkeren in de buurt t.h.v. Schoutjeslaan en Diaconessenplein.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30
Gesloten
Gesloten

Spoed tandarts Santpoort

Niet altijd komen tandartsbezoeken even goed uit. Indien u dringend een spoed tandarts moet bereiken, omdat er acuut iets is gebeurd met uw gebit is het wel zo fijn als er zonder afspraak een tandartsbehandeling geregeld kan worden. Bij onze tandartspraktijk kan dat zowel tijdens als na werktijd. Doordeweeks op werkuren kan men met een nood tandarts Santpoort in contact komen via het gebruikelijke telefoonnummer. De andere mogelijkheid is om buiten werktijd het spoednummer 0900-1515 te bellen. Dat is nummer is speciaal bedoeld voor noodsituaties die nu eenmaal niet kunnen wachten, maar wel buiten de reguliere tijden vallen. Bel ook als u een spoedgeval heeft in Velsen, IJmuiden, Velserbroek of Driehuis. Bent u niet zeker of uw situatie een spoedgeval betreft? Bel dan voor de zekerheid een spoed tandarts, want het is niet verstandig om er te lang mee te wachten indien het toch ernstig is. Zo kunt u bijvoorbeeld zeker bellen indien het rondom recent behandelde tanden hevig begint te bloeden of wanneer u bijvoorbeeld een niet te verdragen en onophoudelijke pijn aan kiezen of kaak ervaart. Bel in zo’n geval snel naar een nood tandarts.

Tandartsenpraktijk Haarlem 3-

Zij gingen jou voor

Review

Goed geholpen

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

At vero eos et accusam et justo duo dolores et

Tim

Vriendelijk personeel!

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

At vero eos et accusam et justo duo dolores et

Wendela

Contactinformatie