Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tandarts Velsen

Opgeleide deskundigen

Opgeleide deskundigen

Uitskend resultaat

Uitstekend resultaat

Behandelingen

Behandelingen

Schrijf je in!

Wij nemen op dit moment nieuwe patiënten aan

Tandartspraktijk Velsen

Zoekt u naar een tandartspraktijk? Dan kunt u terecht bij onze tandarts nabij Velsen voor algemene mondzorg en diverse behandelingen. We bieden uiteenlopende behandelingen om uw gebit te onderhouden of om het toonbaar en stralend te maken. Ons team aan tandarts specialisten kan de gebruikelijke controles uitvoeren, maar ook kleinere chirurgische ingrepen zoals het zetten van implantaten, kronen of bruggen. Is er een behandeling die we niet direct geven? Dan kunnen we u doorverwijzen naar andere specialisten met wie we samenwerken. Bij onze tandarts bij Velsen kunt u terecht met elke vraag.

Tandartsenpraktijk Haarlem 1
Tandartsenpraktijk Haarlem

Tandartspraktijk Velsen voor behandelingen naar wens

We houden rekening met wat u wenst en zullen ervoor zorgen dat u zich op uw gemak voelt wanneer u een bezoek brengt aan onze tandartspraktijk. We bieden de mondzorg aan waarmee u het gebit krijgt dat u graag wilt. Met een periodieke controle bij onze tandarts in de buurt van Velsen wordt ervoor gezorgd dat problemen zoals gaatjes of gevoelige plekken tijdig worden opgemerkt om vervolgbehandelingen uit te kunnen voeren of een advies mee te geven. In het geval onze tandarts cariës opmerkt die te diep zitten om alleen schoon te maken en op te vullen kan er een wortelkanaalbehandeling worden uitgevoerd. Daarbij wordt het gaatje en ontstoken weefsel uitgeboord en in de meeste gevallen opgevuld met een composiet. Daarnaast bieden we reconstructieve tandheelkunde aan, maar ook methoden om een onzichtbare Invisalign beugel te plaatsen. En uiteraard kunt u bij onze tandarts terecht voor het zetten van kronen, bruggen en implantaten. Voor stralend witte tanden kan onze tandartspraktijk in Haarlem tanden bleken en witte vullingen of facings plaatsen.

Makkelijk te bereiken

Route beschrijving

Tandartsenpraktijk Haarlem is goed te bereiken met de auto, openbaar vervoer en is rolstoel toegankelijk. Bushalte is voor de deur en tevens is er gelegenheid tot gratis parkeren in de buurt t.h.v. Schoutjeslaan en Diaconessenplein.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30
Gesloten
Gesloten

Spoed tandarts Velsen

Wanneer u dringend een spoed tandarts nodig heeft moet u niet te lang wachten met mondzorg. Onze tandartspraktijk is gelegen aan de Wagenweg 78 in Haarlem. Daar kunt u in een noodgeval zonder afspraak geholpen worden. We verzoeken u om, voordat u langskomt voor een spoedbehandeling, ons eerst te bellen. Dan kunnen we rekening houden met het feit dat onze nood tandarts Velsen met spoed beschikbaar zal moeten zijn. Ook in IJmuiden, Santpoort, Velserbroek en Driehuis zijn wij beschikbaar voor u. Indien u vroeg belt, rond 8:30 en 9:30, dan kunt u in de meeste gevallen nog dezelfde dag behandeld worden. In het geval dat onze tandartspraktijk gesloten is op het tijdstip dat u een urgente behandeling nodig heeft kunt u gebruikmaken van ons spoednummer 0900-1515. Dat kunt u bellen buiten werktijden om een spoed tandarts aan de lijn te krijgen. Dat is bijvoorbeeld van toepassing wanneer u acute pijn aan het gebit ondervindt, een ongeval heeft meegemaakt waarbij een deel van het gebit beschadigd is geraakt of wanneer er bijvoorbeeld sprake is van nabloeden door een eerdere tandartsbehandeling. Onze nood tandarts helpt u graag in zulke spoedsituaties.

Tandartsenpraktijk Haarlem 3-

Zij gingen jou voor

Review

Goed geholpen

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

At vero eos et accusam et justo duo dolores et

Tim

Vriendelijk personeel!

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

At vero eos et accusam et justo duo dolores et

Wendela

Contactinformatie