Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Tandarts Hillegom

Opgeleide deskundigen

Opgeleide deskundigen

Uitskend resultaat

Uitstekend resultaat

Behandelingen

Behandelingen

Schrijf je in!

Wij nemen op dit moment nieuwe patiënten aan

Tandartspraktijk Hillegom

Wanneer u een tandarts nabij Hillegom zoekt die persoonsgericht is en de nadruk legt op persoonlijk contact dan is onze tandartspraktijk wat voor u. Onze tandspecialisten nemen de tijd voor patiënten, zodat de wensen en verwachtingen duidelijk zijn en de sfeer goed is wanneer u in onze praktijk bent. Er zijn veel mensen die een zekere mate van spanning of angst voelen wanneer ze naar een tandarts moeten. Wij zorgen ervoor dat die spanning zo minimaal mogelijk is door de sfeer prettig te maken. Zo wordt de drempel om uw tanden te laten controleren een stuk lager. Voor mondzorg van een tandarts bij Hillegom zonder angst kunt u dus gerust bij ons langskomen voor een periodieke controle of voor andere behandelingen.

Tandartsenpraktijk Haarlem 1

Tandartspraktijk Hillegom voor gevarieerde diensten

De behandelingen die onze tandarts nabij Hillegom geeft verschillen voor iedere persoon. De diensten waarvoor u bij onze tandartspraktijk gevestigd in Haarlem terecht kunt, variëren van de gebruikelijke controles, licht chirurgische ingrepen zoals wortelkanaalbehandelingen, het plaatsen van bruggen, kronen of implantaten en verder zijn er cosmetische ingrepen zoals het zetten van witte vullingen en facings. Indien u op zoek bent naar een specifieke tandartsbehandeling die onze tandarts of onze mondhygiënisten niet direct aanbieden dan kunnen we u doorverwijzen naar professionals met wie we samenwerken. Deze specialisten zijn bekwaam in onder andere orthodontie, pedodontologie, endodontologie, parodontologie en kaakchirurgie.

Tandartsenpraktijk Haarlem

Iedereen is anders en zo heeft ieder een eigen gebit die elk specifieke mondzorg nodig heeft om gezond te blijven. Daarom hebben we een team met een tandarts, mondhygiënisten en tandartsassistenten die elk opgeleid zijn en hun eigen kwaliteiten bezitten. Zo kunnen we met onze gezamenlijke kennis en kunde verschillende tandartsbehandelingen uitzetten en uitvoeren. Om tot de beste aanpak te komen zal onze tandarts nabij Hillegom bij uw eerste bezoek aan onze praktijk ruimte maken voor een persoonlijke kennismaking waardoor u ons beter zult leren kennen en wij u. Dan kunnen we bepalen bij welke expertise uit ons team u het meeste baat zult hebben. Wij hopen u spoedig bij ons te zien voor een eerste kennismaking!

Makkelijk te bereiken

Route beschrijving

Tandartsenpraktijk Haarlem is goed te bereiken met de auto, openbaar vervoer en is rolstoel toegankelijk. Bushalte is voor de deur en tevens is er gelegenheid tot gratis parkeren in de buurt t.h.v. Schoutjeslaan en Diaconessenplein.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30 en 13:30 – 16:30
08:30 – 12:30
Gesloten
Gesloten

Spoed tandarts Hillegom

Niet alleen onder de alledaagse omstandigheden kunt u mondzorg van onze spoed tandarts verwachten. Ook in geval van spoed is het mogelijk om ons in te schakelen. Hiervoor kunt u ons bellen tijdens werkuren bellen op ons gebruikelijke nummer. Indien u tijdens werkuren belt tussen 8:30 en 9:30 is de kans groot dat onze nood tandarts Hillegom u diezelfde dag nog kunnen behandelen. Ook als tandarts in Haarlemmermeer, Vijfhuizen of Spaarndam helpen wij u graag! U hoeft hiervoor uiteraard géén afspraak te hebben gemaakt. Na werktijd kunt u een spoed tandarts bereiken op het spoednummer 0900-1515. U kunt tijdens spoed hulp inschakelen indien u bijvoorbeeld acuut een onhoudbare pijn aan het gebit ervaart of spontaan begint te bloeden bij tanden of kiezen die recent zijn behandeld. Wacht in zo’n geval niet te lang en bel ons direct op wanneer u er dringend een oplossing moet komen van een nood tandarts.

Tandartsenpraktijk Haarlem 3-

Zij gingen jou voor

Review

Goed geholpen

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

At vero eos et accusam et justo duo dolores et

Tim

Vriendelijk personeel!

5/5

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

At vero eos et accusam et justo duo dolores et

Wendela

Contactinformatie