Zoek
Sluit dit zoekvak.
Nieuws

Introductiebrief

 

Geachte patiënt,

 

Mijn naam is Anni Begum en ik wil mij graag aan u voorstellen.

Sinds eind 2011 ben ik werkzaam als tandarts in diverse praktijken. Ik behandel jong tot oud met veel plezier en hecht veel waarde aan een goede relatie met de patiënten die ik behandel en samen met u wil ik zorgdragen voor behoud en herstel van een gezonde mond.

Het werk als algemeen practicus ervaar ik als veelzijdig en vervullend en heb affiniteit met kinderen, angstige patiënten, restauratieve en esthetische tandheelkunde.  Met veel plezier kijk ik ernaar uit om de zorg over te nemen van collega Kammeijer en kennis met u te maken. 

Er zal een website komen met inlichtingen betreffende de praktijk en een systeem van halfjaarlijkse oproepen voor controle. De website www.tandartsenpraktijkhaarlem.nl waar u alle informatie kunt vinden is momenteel onder constructie en zal in september online gaan. U ontvangt hierover nader bericht. 

Het team zal worden uitgebreid met een tweede mondhygiënist waardoor de mogelijkheid om een afspraak te maken voor mondhygiëne weer op het oude niveau zal worden teruggebracht. Ook de werktijden zullen weer teruggaan naar hetgeen u gewend was.

 

In de verwachting u in de komende tijd te mogen ontmoeten, verblijf ik,

 

Met vriendelijke groeten,

 

Anni Begum, tandarts

Contactinformatie